pauh combat fight

In het kort PCF heeft zijn ontstaan te danken aan de opkomst van hedendaags meest hard groeiende vechtsport Mixed Martial Arts (MMA). De PCF gebruikt in zijn de basisbegrippen veel technieken van de Sumatraanse Paulu Sembilan stijl in haar vechtsysteem en hanteert dezelfde denkwijze, je tegenstander op een zo'n snel mogelijk manier uitschakelen. 

De PCF maakt in zijn vechtsysteem gebruik van staande en grondtechnieken die gecombineerd worden met breek- en werptechnieken. Met dit vechtsysteem wil de MinangKabau Hoofddorp aantonen, dat ook wij hierin succesvol kunnen zijn. 

Deelnemen aan de PCF training is voor personen vanaf 15 jaar, deelnemen aan deze training op een jongere leeftijd is NIET bespreekbaar. Meedoen vereist geen specifieke Martial Arts achtergrond. Toch houd de vereniging het recht voor om deelnemers te weigeren op grond van fysiek en weerbaarheid. 

Iedere deelnemer die besluit om deel te nemen aan een PCF training, zal het inschrijfformulier van de vereniging MinangKabau Hoofddorp moeten invullen. Reden hiervan is: gezien wij een erkend leerbedrijf zijn en wij genoodzaakt als vereniging aangesloten te zijn bij de nodige sportbond(en). Hierdoor valt de vereniging onder de wettelijke bepalingen van de erkende sportbonden. 

De PCF groep traint 4 uur per week verspreid over de dagen; donderdag en zondag.

De training bestaat uit:

 1. Conditie- / Looptraining

 2. Optie: Grondtechnieken die door gasttrainers 1x in een nader te bepalen afspraak verzorgd worden: 1. Worstel en Grappling 2. BJJ 3. Jijutsi

 3. Staande technieken komen uit de basistechnieken van de Paulu Sembilan stijl.

Het doel waar de PCF naar streeft is het deelnemen aan andere Martial Arts wedstrijden.

In de PCF trainingen wordt gebruik gemaakt van alle denkbare beschermingen zoals: bitje, tok, scheenbeschermers, bokshandschoenen en MMA handschoen. Deze worden gebruikt om in de sparring zo min mogelijk blessures op te lopen. In de PCF trainingen is het slaan en schoppen naar het hoofd toegestaan. De training is voor maximaal 10 personen.   Meer lezen PCF:

Ben je geïnteresseerd en wil je eerst een GRATIS les proberen: 

 1. download dan het inschrijfformulier en vul dit in.

 2. Ga daarna naar aanmelden of inloggen en registreer je online. 

 3. Neem het inschrijfformulier mee naar de eerste les.

Trainingsonderdelen:

 1. PTZ-Conditie training

 2. Kickboksen

 3. Zelfverdediging.

 4. PCF (Pauh Combat Fight)

 5. Personal Training

**** lid worden 
**** sponsor worden ****
FIND US ****

Bank:

ABN-Amro : NL14 ABNA 0249 7508 64

P.S. MinangKabau Paulu Sembilan

Hoofddorp

 • Facebook Social Icon
 • Twitter Social Icon
 • Google+ Social Icon
 • YouTube Social Icon
 • Pinterest Social Icon
 • Instagram Social Icon

Contact:

Graftermeerstraat 53 F, 2131 AB Hoofddorp info.minangkabauhoofddorp@gmail.com

Mob: +31 6 54 211 217